Klippt

Jag känner mig så som jag tror att en ko känner sig när den på våren precis har fått springa ut till det härliga och färska grönbetet.

Glädje, lättnad, hunger, lycka, förväntan, spring i benen m.m.

Varför detta?
Jag har klippt mig!I en rosa helikopter vill jag...

Glad&ivrig, som ett litet barn på julafton, vandrar jag iväg till postutlämningskiosken för att hämta mitt paket som skulle innehålla den mobil jag beställde i söndags, just det SKULLE!

När jag får paketet i händerna märker jag direkt att något inte står helt rätt till, paketet är mycket större än vad man kan förvänta sig av ett paket innehållandes en mobil!  Dessutom står det på paketet: Sky challenger, game of  strategy & flying skill. Hmm något stämmer inte, det här är ingen mobil, det är en satans leksaksHELIKOPTER!!!

Tack Netonnet! Riktigt begåvat!

Efter ett samtal verkar det dock lösa sig, imorgon ska de se till att mobilen kommer och dessutom en förbetald returfraktsedel till helikoptern, så den ska dem få tillbaka! Eller vänta den verkar ju rikitigt cool: 

Utmana dina kompisar på en riktig luftstrid!
Tävla mot varandra med två tuffa helikoptrar! I varje helikopter sitter det en inbyggd IR-kanon som vid träff skjuter ner din motståndare.

Jaha!? jag ville ha en mobil! en MOBIL, inte en (eller två tuffa) helikopter!

Så nu gäller det bara att vänta och hoppas att de kan leverera mobilen imorgon, men om det blir fel denna gång tar jag gärna något dyrare&finare! Varför inte skicka med en systemkamera eller något liknande som plåster på såren!?Netonnet Har precis sårat ett litet barn! Okej jag har mest skrattat, men vafan!?

Jag tillägnar Netonnet denna låten:
Hellacopters - Toys and Flavors 

Eller förresten denna:
Rosa Helikopter!

Den som väntar, väntar alltid på något gott...


På väg mot juligare tider

Idag föll snön, men den försvann nästan innan den kom...
Det går inte att undvika att julen är på väg, granar till höger och vänster, adventsstjärnor som pryder de annars så nakna fönstren,  juleljus i staden (varför blåa!?), för att inte tala om alla dofter av papparkakor och glögg!
Man ska inte heller glömma den trevliga traditionen på skolan där alla klasser tävlar om vem som pyntat sitt klassrum snyggast/bäst/juligast, som  i år ska vinnas av N3B! Eller hur?

Jag har massa idéer om denna blogg, men problemet är att det mest är idéer och med tanke på att jag alltid har beslutsångest inför allting, så kommer det nog dröja ett tag innan denna blogg får en fin inrikting. Tills dess kommer jag väl antagligen tjata om julen. Den som väntar, väntar alltid på något gott...

Så länge passar jag på att tipsa om en liten låt som sitter fint i dessa tider: 
The Killers - A Great Big Sled

 I wanna roll around like a kid in the snow

Om det nu hade funnits någon snö

Nu är det dags att skriva önskelista!


Collocations

Collocation [,kɒləʊ'keɪʃən] s sammanställning; [ord]förbindelseRSS 2.0