Midnattsbloggning

Nu blir det ett väldigt sent inlägg här, men det gör ingenting, för imorgon är jag ledig! Trots att det bara gått lite mer än en vecka sedan vi hade lov, så är det väldigt skönt med en ledig dag. Den ska jag ta till vara på!

Detta får bli ett litet tribute-inlägg till en av Göteborgs bästa gator, nämligen Magasinsgatan


Ett besök på den gatan är något jag definitivt rekommenderar: charmiga hus, bra affärer och flera cafén. Dessutom kan man nu passa på att gå på Whyreds utförsäljning som jag nämnde förut. Så ta tillfället i akt och besök Magasinsgatan!
Hellström har ju till och med skrivit en låt om gatan...


Nu när snön smälter...Både Acne och Whyred har utförsäljningar som börjar denna veckan här i Göteborg, detta får INTE missas!

Grått...

Nu har bloggen fått nytt utseende igen, men långt kvar till det ultimata! Orkar inte sitta och hålla på och fiffla med det nu. Har massa andra mer viktiga saker som jag måste få gjort. Den är i alla fall inte längre orange och ormen finns det inte längre något spår av...

I och för sig är den ganska vacker...Gästskribenterna lär ju ha lagt ner massa tid på att skapa den, så därför lägger jag upp den så att alla kan beskåda den!


«Collocations is our middle name.»


En tur till Bengans resulterade utöver tre mycket bra skivor även i dessa bilder.Fleet Foxes - Fleet Foxes
Kings of Leon - Only by the Night
The Killers - Day & Age

Pepparkakshus i februari...

Arkitekt i all ära men bagare är nog mitt kall...
Lovet inleddes med pepparkakshus-bakning. Tack vare lite snöfall på kvällen, så kunde man nästan tro att det var jul igen.
Som den kära gästskribenten skrev så går denna veckan i ormens tecken, Detta är även synligt på husets tak.
Design-ändringar på bloggen kommer antagligen ske under denna veckan. Möjligtvis kommer den bli en aning mer aktiv också...

Torsdagsändringar...

Råttor i all ära...men denna veckan går i ormens tecken...dessutom så är det färgstarkt som gäller nu till vår...
Kisses loveys & ha ett underbart lov!

Idag serveras det risgrynsgröt by the way...Yummy yummy for the tummy!

Förkylning...

Då har det snart gått en vecka sedan gästkribenterna gjorde entré här på Collocations. Jag har lovat att behålla råttan och ostens design i en vecka så i morgon kommer en ny design, antingen som jag själv gör eller varför inte låta de eminenta gästskribenterna skapa en ny? (se det som en utmaning eller snarare en uppmaning!)
Imorgon får vi se!

Jag har återigen drabbats av en förkylning, men med hjälp av lite naturliga läkemedel hoppas jag att jag snabbt ska kurera mig.Men det bästa läkemedlet lär vara sömn, så god natt!

Gästskrivaren Karin

Ojojoj en sådan strålande vacker dag jag vaknade till! Vad som gör den ännu mer vacker är att det är en lektionsfri dag idag...lycka?! Jaaa! Trots detta var väckarklockan ställd i morse för en sjukgymnasttid alldeles för tidigt på morgonen, detta ger ju dock en finfin ursäkt till en power nap lite senare, hehe!
Lyckligtvis är sjukgymnasten ganska nära så det blev en cykeltur som väntade mig i morse, första detta året! Isigt kallt men tack vare mina earbags klarade jag mig ganska bra ändå! Earbags är ett helt underbart påfund! Min mening är att man ändå fryser mest om öronen och med dessa slipper man ju mössfrilla!

EarbagsLeopard.jpg
www.earbags.com

Dessutom finns det ganska snygga variationer på dem...mina är grå, men ett par leopardmönstrade hade ju varit fräsiga!

Nepp, nu kanske jag ska börja sätta igång med dagens alla läxor osv...
Ciao bellas&bellos!

Är glad att se att Linus gillar den nya bloggdesignen såpass mycket att den har varit kvar i snart hela 4 dagar, inte illa!

RSS 2.0