How are you

Medan alla har fått sina studentmössor, springer jag runt på stan och spanar efter studentkläder. Och ska man våga att köra på något annorlunda? Ska försöka med det, men antagligen kommer jag fega ur på något sätt...Lilla London är härligt på våren, men just nu hade det inte varit fel med en tripp till sydligare&varmare breddgrader. Drömma går ju alltid, men jag tror jag kan nöja med många soliga&härliga dagar här i Götet. Man ska inte heller underskatta en spårvagn! Få tag på en människa, köp en påse godis och sätt er på en spårvagn!

3 dagars ledighet kvar nu, gott!
ska försöka få en del saker gjorda, men blir ett lysande tillfälle att "plugga" lite inför högskoleprovet på lördag.

Godnatt

Hola

Sitter och försöker plugga spanska. Bloc Party spelas i bakgrunden och inte mycket spanska blir gjord...
Till min besvikelse fick jag inte min studentmössa idag, eftersom jag velade och tillslut valde att ändra min order kommer min senare. Men de som fick dem idag blev ju lagom glada, mindre än tre månader kvar nu...Bloc Party 1/5 2007

Ett stort grattis till Hugo som föddes på denna dagen för 19 år sedan!

Adios  amigos
Me gusta España

Det börjar närma sig...

Dagens upptäckt:
I entrén till skolan  stod en lastpall...


...en lastpall med våra stundentmössor!

Snow

Fotbollsträning och snö är ingen bra kombination...
Istället för att driva bollen framåt, bildade man snögubbar. Att göra en riktningsändring slutade med att man låg med ansiktet i snön. Att springa innebar att halka...Nu ska jag gå och mula mej själv och hoppas på att snön försvinner...

13 times 2

Upptäckte efter en koll i almanackan att det nu på fredag inträffar något som inte sker så ofta, det är nämligen fredagen den trettonde. Det lite speciella är att det är fredagen den 13:e för andra månaden i rad! Satt och tänkte på att nog inte inträffar så ofta. Detta borde kanske firas på något sätt? eller får man dubbel otur? Nja vi får väl vänta och se...Nu ska här sovas...

I'll gamble away my fright

Okej innan nämnde jag tre festivaler, men det finns ju en hel del mer. Peace & Love tåls att nämnas med tanke på bokningen av The Kooks.
Sen om man orkar ta sig utomlands så finns ju Roskilde, inte allt för långt bort.Detta inlägg tillägnas så klart till MaLouKa!
Nöjda?

Get on your dancing shoes

Då har Way out West spottat ut en till bokning och jag pratar inte om en äcklig och grön spottloska! Nej, nej, nej! Nu pratar vi om en gyllene bokning: Beirut! Beirut som ställde in förra året, vilket var en av anledningarna till att jag inte gick, kommer alltså till Slotsskogen. Festivalerna blir mer och mer intressanta.
Hultsfred kan nu också lägga till Kings of Leon till sitt redan lockande utbud med bland annat: The Killers, Franz Ferdinand, Regina Spektor och Klaxons (dessutom en massa trevliga svenska akter).
Arvika kontrar med Depeche Mode och Fleet Foxes. Det är BARA att välja och vraka...Måste även säga att våren är här, på riktigt! 7 Dagar i följd med en temperatur över noll grader har vi tagit oss igenom och detta medför vår här i Göteborg!

Just det,detta inlägg tillägnas Deala & Sanna!

Get on your dancing shoes...

How to match a cover...

Jag som hade blivit så aktiv och skrivit minst ett inlägg om dagen några dagar, men nu har massa saker kommit emellan mej och Collocations. Bättring utlovas nu!

Skönt att vara ledig imorgon! riktigt skönt.
Matte är din vän och nu ska jag gå och ta hand om min vän...

Way Out West 09

Way Out West spottar fram artister för sommarens två  festivaldagar. Den självklart mest  intressanta bokningen hittills är Arctic Monkeys men även  Band Of Horses är ett intressant band.
Andra namn är bland annat Timo Räisänen, Wilco och Lily Allen. Alla andra hittar ni på Way Out WestWay Out West 07

Eastside/Westside

Läste precis om Bye Bye Bicycle och kom att tänka på kvällen förra sommaren då jag fick höra talas om bandet . Det var på Röda sten som jag fick nys om namnet Bye Bye Bicycle för första gången, då en av bandmedlemmarna sätter sig vid oss. En trevlig bekantskap måste jag säga, Lyssna själva! Det ryktas att de har nytt material på gång, spännande! Nu nöjer jag mej med att lyssna på de gamla låtarna och tänka tillbaka på sommaren 2008!


Lyssna, lyssna, lyssna!
Nu ska jag återigen försöka sova bort min förkylning...


Snart, snart, snart!

Åh alla dessa förkylningar tar kål på mej. Jag vill bara ha sommar och sol och värme och inga jävla förkylningar! Men ja man får väl vara optimistisk på något sätt, tiden går ju fasligt fort just nu... Man hinner ju knappt med allt som ska göras. Men att tiden går snabbt innebär ju att våren och sommaren närmar sig med stormsteg, YES!Nu ska jag sova bort min förkylning...

Daucus carota

Min föräldrar har hjärntvättat mig! Enda sedan jag var liten och lärt mig tugga mat har nästan varje  middag börjat med en morot. Det har nog blivit en hel del morötter i mina dagar och det kommer bli fler!

Vad säger Wikipedia om moroten?

Världens största morot vägde 8,614 kg och odlades 1998 fram av John Evans i Palmer, Alaska.

Morötter kan inte förbättra ens syn. Myten om att morötter kan förbättra synen kommer troligtvis från det faktum att A-vitaminbrist kan påverka synen negativt, ett intag av A-vitaminfyllda morötter kan då återställa synförmågan. Under andra världskriget spred brittiska flygvapnet ett rykte att den plötsliga ökningen i antalet nedskjutna tyska bombplan berodde på att deras piloter genom en morotsrik diet fått mycket bättre mörkerseende. Detta rykte hade till syfte att dölja den riktiga orsaken, radarn.En morot om dagen är bra för magen...

S/S 09

Nu är det dags att börja tänka på våren och sommaren, men hur gör man det på bästa sätt?
- Jo med musik!

Att äta frukost och höra RamDiDams Flashbacks spelas på radio var en trevlig upplevelse. Men nu har ju min kära bloggkollega redan skrivit om dom så det ska inte jag göra, men kolla både in Malouka (bloggkollega(or)) och RamDiDam!
Annars är Seaside (The Kooks) en låt som får mej att tänka på härligare, varmare och underbara tider!
Spana även in:
Beirut - Nantes
Vampire Weekend - Oxford Comma
The Wombats - Let's Dance to Joy Division
Albert Hammond Jr. - In Transit
Kings of Leon - Sex on Fire


Köpenhamn inviger våren?

RSS 2.0